image00001

Elddis Emporer (Camping De Heigraaf)

Voortent met slaapcabine (dit maakt de caravan geschikt tot 8 personen) Evt. koepeltent buiten maakt nog eens 2 personen extra.

Bent u op zoek naar een vakantie maar heeft u geen zin om zelf met een caravan te rijden? Ook dat kan bij ons! Wij hebben een vaste plek op camping De Heigraaf te Woudenberg. Zowel plaats als caravan zijn erg groot.

De plaats is vlakbij  een speeltuin / voetbalveld. De camping zelf heeft perfecte sanitair en voorzieningen, zeer schoon allemaal. Op loopafstand ligt het Henschotermeer, waar u bij verblijf gratis naar binnen kunt (Normaal gesproken 8 euro p.p.).

In overleg ook als toercaravan te huur, behalve in het hoogseizoen.

Alle samenstellingen zijn mogelijk, gezin, (ouder)stel, geen jongerenvakantie mogelijk!

Er kunnen maximaal 5 personen binnen slapen. En buiten in de voortent hangt evt. een slaapcabine, of een koepeltentje, dat kan ook. Op deze manier is deze caravan geschikt tot 7 personen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Richtprijs hoogseizoen: € 60,- euro per dag

Richtprijs winter / naseizoen: € 40,- – € 45,- euro per dag

In de vakanties is er heel veel animatie aanwezig. kijk voor meer informatie over de camping op de website van deze camping. Vraag naar de mogelijkheden op deze super mooie camping. Heel veel te doen voor jong en oud.

Wilt u goedkoop op vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Mountainbiken, zwemmen, of gewoon lekker luieren. Alles kan op onze plek, die wij graag aan u willen verhuren.

Prijs is in overleg, afhankelijk van de lengte en de periode.
Hierbij een richtprijs voor bijv. zomervakantie 2023: Plaats & Camping € 400,- p/week. Daarbij komen de campingkosten, deze zijn € 5,- p.p per dag. Gezin bestaande uit 4 personen: € 400+€ 140 = € 540 all-in voor 1 week vakantie in het hoogseizoen. Bij meer weken huur wordt de prijs aangepast.

Camping is open van 1 april tot eind oktober.
Alles staat klaar, je kunt er zo in!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.