Verkoop & Onderhoud

Omdat wij RDW gecertificeerd zijn, kunnen we volgens alle normen onderhoud en werkzaamheden uitvoeren. Ook voor keuringen kunt u bij Melvans heel goed terecht. Of het nu gaat om het plaatsen van een stapelbed, of banden vervangen? Niks is qua onderhoud en reparatie te gek voor Melvans. Mover onderbouwen, ook dat kan! Heeft u waterschade, dan kunnen we dit ook verhelpen. Praktisch kunnen we dus echt alles. Omdat in ons nieuwe pand ook een brug aanwezig is, kunnen ook alle chassiswerkzaamheden plaatsvinden. En niet geheel onbelangrijk; U krijgt altijd een eerlijke prijs en geen verrassingen achteraf.

Te koop

Hele mooie 4 persoons caravan van het Engelse topmerk Bailey, deze caravan met grote inloopdouche en zeer veel opslagruimte maakt uw vakantie voortreffelijk!

Deze zeer grote 4 persoons caravan is extra breed.

Hele degelijke 3 persoons caravan van het topmerk Hymer/Eriba met grote badkamer/douche en zeer veel opslagruimte. 1 van de betere caravans uit het segment.

verkocht

Waanzinnig mooie 6 persoons luxe caravan met stapelbedden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.